teroituslaitteet

BMS500 - AMMATTIMAINEN TERIEN TEROITUSLAITE

BMS500 on valmistettu vastaamaan suurten sahojen vaatimuksia, joissa teriä teroitetaan jatkuvasti. Siinä on teollisuustason rakenne ja automaattinen toiminta mahdollistaa keskittymisen teroittamiseen ja varmistaa ajan tehokkaan käytön. 

BMS500-teroituslaitteella teroitat 25 mm -75 mm levyiset terät, joissa on 12,7 mm - 28,6 mm hammasväli .BMS500 käyttää teollista 203 mm halkaisijan CBN-laikkaa teroittamisessa ja se pyörii 4250 RPM nopeudella. Kupu nousee ylös ja laikka liikkuu pois tieltä terän asentamisen ja poistamisen helpottamiseksi. Kuvussa on tarkistusikkuna ja LED-sisävalo, jonka kautta käyttäjä voi valvoa teroitusta läheltä ja turvallisesti. 

Käyttäjäystävällinen ohjausasema sisältää hampaiden laskurinäytön, muuttuvan hiontanopeuden ja kaksi tilaa: Asetus ja käyttö. Teroituslaite voidaan asettaa pysähtymään halutun hammasmäärän teroittamisen jälkeen. Jätekaavin poistaa purseet hampaista ja öljypyyhin poistaa ylimääräisen öljyn automaattisesti. Hiontaöljy puhdistetaan magneeteilla, jotka poistavat metallihiukkaset öljystä.

Ammattimaisten terien huoltoasiantuntijoiden toimesta laadun ja tuotannon varmistamiseksi, BMS500 on ainutlaatuinen vannesahan teroituslaite markkinoilla.

BMS250 - HENKILÖKOHTAINEN TEROITUSLAITE

BMS250-teroituslaite sopii erinomaisesti sahakäyttäjälle, joka haluaa investoida korkealaatuiseen automaattiseen teroituslaitteeseen, joka voi teroittaa terät säännöllisesti ja luotettavasti sahayrityksille.  

BMS250 teroittaa terät automaattisesti asetetun hammasmäärän mukaisesti. Kupu nousee ylös ja laikka liikkuu pois tieltä terän asentamisen ja poistamisen helpottamiseksi. Laitteessa on automaattinen sammutus ja ohjauspaneelista ohjattava muuttuva syöttönopeus. Terä on teroituksen aikana vankan kuvun alla, jossa on pakokaasujen poisto. Öljynpyyhkimet poistavat automaattisesti ylimääräisen öljyn teristä. . 

BMS250 käyttää 127 mm täyden profiilin CBN-hiomalaikkoja. Ne toimitetaan eri profiileilla ja ovat käyttövalmiit heti pakkauksesta poistamisen jälkeen. BMS250 on varustettu 0,18 kW 1-vaiheisella AC-moottorilla, jonka nopeus on 2800 rpm. Öljyvoitelujärjestelmä jäähdyttää terän teroituksen aikana ja magneetit poistavat metallilastut öljyn käyttämiseksi uudestaan. Hampaan työnnin voidaan hienosäätää ja teräkorkeuden alusta voidaan säätää helposti 25 mm - 50 mm levyisille terille.