ReSharp-palvelu

Anna terän teroitus ammattilaisten tehtäväksi

Useat Wood-Mizerin jälleenmyyjistä tarjoavat täyden ReSharp-Teroitus-palvelun, jossa terät teroittamisen lisäksi kunnostetaan uuden veroisiksi. Samoja koneita kuin Wood-Mizerin terien tuotantolinjoissa, käytetään myös ReSharp-palveluissa. Jokainen terä teroitetaan CBN-hiontatekniikalla, yhdessä tietokoneistetun hammasharituksen kanssa tarkan ja suoran sahaamisen varmistamiseksi.

Asiakkaan terien teroituslaitteisto

Wood-Mizer on kehittänyt teroituslaitteiden valikoiman, joka vastaa perusteroittimien ja teollisen tuotannon teroituslaitteiden vaatimuksia. Asiakkaille, jotka eivät voi käyttää Re-Sharp/Teroitus-palvelua, olemme valmistaneet Terien Kunnostuslaitteiston, joka mahdollistaa terien kunnostamisen itse. Terän kunnostusjärjestelmä antaa ”lähes” uudenveroisen terän. Teroitus- ja harituslaite on valmistettu huolella antamaan parhaan tasapainon hankintakulujen ja erinomaisen tuloksen välillä ja pitkän käyttöiän vaikeissa olosuhteissa.

Kaikki Wood-Mizer teroituslaitteet käyttävät CBN-hiomalaikkoja parhaan teroitustuloksen saavuttamiseksi. Wood-Mizer valmistaa itse jokaiselle teräprofiilille esimuotoillut CBN-laikat, jolloin teroituskiveä ei tarvitse muotoilla. Kun käytät Wood-Mizerin CBN-laikkoja terien teroittamiseen, teroitat ne tehdasasetuksiin.