Harituslaitteet

Automatic Tooth Setter / Single – BMT300

BMT300 on ammattimainen harituslaite ammattimaisille teroitusyrityksille ja suurille sahoille. Terän maksimileveys on 75 mm ja syöttönopeus 24 hammasta minuutissa. 

BMT300 paineilmatoiminen harituslaite varmistaa erinomaisen hammasharituksen tarkkuuden ja yhtenäisyyden. Elektroninen ohjauspaneeli näyttää kaikki parametrit ja diagnostiikkatyökalut. Asenna terä ja käynnistä harituslaite haluamaasi käyttötilaan. Kun yksi teräpuoli on valmis, käännä terä, aseta se harituslaitteeseen uudestaan ja liikuta terän työnnin käänteiseen asentoon.

Useat eri tilat ja toiminnot mahdollistavat joustavuuden, jolla harituslaite toimii ja käyttää parametreja. Tarkastustila tarkistaa hampaiden harituksen. Yleiset asetustilat voivat havaita harituskuviot ja taivuttaa automaattisesti yliharitetut hampaat takaisin. Kun terä on haitettu, harituslaite pysähtyy tai tarkistaa terän uudestaan harituksen varmistamiseksi. Minimi- ja maksimiharituksen toleranssi voidaan säätää.   

BMT300 on tarkoitettu harituslaitteeksi BMS500-teroituslaitteelle usealla käytössä olevalla vannesahalla varustetuille yrityksille sekä ReSharp-palvelukeskuksille, joiden liiketoiminta perustuu terähuoltoon.


Dual Tooth Setter / with Electric Feed System – BMT250

BMT250 kaksoisharituslaite harittaa terän molemmat puolet automaattisesti sekä laadukkaastiettä tehokkaasti.BMT250 on varustettu sähkömoottorisyötöllä, joka pitää terän eteenpäinliikkeessä, kunnes kaikki hampaat ovat haritettu. BMT250 voidaan säätää harittamaan 25 mm-75 mm levyiset terät, joissa on 13 mm - 32 mm hampaan kärkiväli. BMT250:ta ohjataan keskusohjauspaneelista, joka sisältää automaattisen hammaslaskurin. Laite pysähtyy kun kaikki hampaat ovat haritettu.

Haritusmittari mittaa harituksen jokaisessa hampaassa tarkasti oikean harituksen varmistamiseksi ja lopputuloksena terä on kuin . 

 Haritusmittari mittaa harituksen jokaisessa hampaassa tarkasti oikean harituksen varmistamiseksi ja lopputuloksena terä on kuin uusi.


Dual Tooth Setter / Manual crank – BMT200

Harita terän molemmat puolet samanaikaisesti manuaalisella BMT200-harituslaitteella, joka auttaa terän käyttöiän pidentämisessä ja tarkan tukkien sahaamistuloksen saavuttamiseksi. BMT200 on suunniteltu edulliseen terän haritukseen. Yksi kammen kierros harittaa kaksi hammasta ja siirtää terää samalla eteenpäin. 


BMT200 voi käsitellä 25 mm-75 mm levyiset terät 13 mm - 32 mm hammasvälityksellä ja voi hienosäätää hammasvälityksen indeksoinnin. Haritusmittari mittaa harituksen jokaisessa hampaassa tarkasti oikean harituksen varmistamiseksi ja lopputuloksena terä on kuin uusi.


Crank Tooth Setter – BMT150

Harita terän molemmat puolet samanaikaisesti manuaalisella BMT150-harituslaitteella. Laite auttaa terän käyttöiän pidentämisessä parantaen sahaustoimintoa ja tuottaen tukkien tarkan sahaustuloksen.

BMT150 on suunniteltu edulliseen terän haritukseen. Kun käyttäjä vetää kahvaa taaksepäin, hän harittaa molemmat hampaat. Kun taas käyttäjä työntää kahvaa eteenpäin, hän siirtää terän eteenpäin seuraavien hampaiden harittamiseksi. Tämä jatkuu, kunnes terä on haritettu kokonaan. Yksi kierros harittaa kaikki hampaat. Terää ei tarvitse kääntää.

 BMT150 voi käsitellä 25 mm-76 mm levyiset terät 6 mm - 32 mm hammasvälityksellä ja voi hienosäätää hammasvälityksen indeksoinnin. Vakiovarusteisiin kuuluva haritusmittatulkki mittaa harituksen tarkasti jokaisessa hampaassa oikean harituksen varmistamiseksi ja lopputuloksena terä on kuin uusi.


Crank Tooth Setter – BMT100

BMT100 on suunniteltu helppoon, tarkkaan ja edulliseen terän haritukseen. Siirrä terää eteenpäin käsin ja harita yksi puoli kerrallaan. Haritusmittari mittaa harituksen tarkasti jokaisessa hampaassa oikean harituksen varmistamiseksi ja lopputuloksena terä on kuin uusi. Kun terän yksi puoli on valmis, käännä terä ja harita toisen puolen hampaat.


Säädettävät terän kannatinvarret mahdollistavat 25 mm – 50 mm levyisten terien käsittelyn ja se mahdollistaa eri teräprofiilien harittamisen. Harituskohta voidaan säätää tarvittaessa. Yrityksille, jossa on pieni sahausmäärä mutta yhtenäinen haritus on varmistettava, BMT100 on erinomainen tapa aloittaa.