LX250 SAHA

Erikoisleveä kaksikiskoinen saha

PYYDÄ HINTA

Erikoisleveä kaksikiskoinen LX250-saha laajentaa Wood-Mizerin LX-sahaperhettä ja kattaa näin sahureiden ja puuseppien laajemmat sahaustarpeet. Leveän sahapään ansiosta sahalla voi sahata jopa halkaisijaltaan 140 cm olevia tukkeja (kidan leveys 138 cm).

Sen tukeva LX-runko muodostaa vakaan rakenteen, joka kannattelee ohjauspaneelia, moottoria ja sahapäätä. Kuten kaikissa LX-koneissa LX250-sahapää on asennettu xFrame-runkoon, joka liikkuu kevyesti kaksikiskoista sahauspöytää pitkin kahden sähköisen syöttömoottorin (kumpikin 0,75 kW) voimalla. Sahapää liikkuu pehmeästi ylös ja alas mastojen kahden rullaketjun varassa.

Modulaarinen sahauspöytä koostuu kolmesta osasta (1,85 m kukin) kokonaissahauspituuden ollessa 5,55 m. Sahauspöytää voidaan jatkaa pitempien tukkien sahaamista varten. Tukit kiinnitetään tiukasti sahauspöytään kolmea sivutukea vasten kahdella manuaalisella tukkipuristimella. Muutama korotettu poikittainen sahauspöydän penkki varmistaa tukkien helpon lastaamisen sahauspöydälle haarukkatrukilla.

Käytön helpottamiseksi ja tuotantokyvyn nostamiseksi kaikki sahan hallintalaitteet on asennettu SW10-mittalaitteella varustettuun käyttöpaneeliin. Tästä yksiköstä käsin käyttäjä voi ohjata sahapään nosto-/laskuliikettä ja eteen-/taaksepäinliikettä nopeussäätöisellä syöttöjärjestelmällä. Käyttäjän edessä sähkökaapissa on virtamittari, joka näyttää päämoottorin nykyisen kuormituksen, mikä on hyödyllistä sahattaessa suuriläpimittaisia tukkeja. Tällä ominaisuudella käyttäjä voi säätää sahausnopeutta ja hallita terän kulumista ja tuotetun puutavaran laatua.

Suurten tukkien sahaaminen vaatii pidemmät terät. Siksi LX250-sahan sahapää on yhteensopiva 547 cm pitkien ja 32–35 mm leveiden sahanterien kanssa. LX250-sahassa on sähköinen teräohjain ja hydraulinen terän kiristysjärjestelmä paremman sahaustehokkuuden varmistamiseksi.

LX250 Ominaisuudet

LX250

Useita säädettäviä jalkoja
Useampi säädettävä jalka mahdollistaa sahauspöydän tarkemman tasauksen jopa 4 tonnia painaville tukeille.

LX250

Virtamittari
Virtamittarin avulla käyttäjä voi paremmin hallita sahausprosessia. Näyttää päämoottorin nykyisen kuormituksen, jotta käyttäjä voi säätää sahausnopeutta sahaustehon parantamiseksi ja terän kulumisen vähentämiseksi.

LX250

Sahauspöydän vahvistetut ja korotetut elementit
Raskaiden tukkien helppoon lastaamiseen haarukkatrukilla tai traktorilla. Tukkeja ei tarvitse pudottaa tai kierittää sahauspöydälle.

LX250

Sähkökäyttöinen teräohjaimen varsi
Tekee käyttäjän työn mukavammaksi ja lisää sahaustarkkuutta estämällä terää tärisemästä sahauksen aikana.

LX250

Uudelleen muotoiltu ohjauspaneeli SW10-vakiomittalaitteella
Ohjattu tehonsyöttö, sahapään nosto/lasku ja teräohjain kaikki samassa paikassa turvaominaisuuksilla.

LX250

Symmetrinen tehonsyöttö
Kaksi sähkömoottoria (0,75 kW), yksi kummallakin puolella, huolehtivat rungon tasaisesta liikkeestä sahauspöytää pitkin.

TEKNISET TIEDOT

TEHO
Vakio 11 kW Sähkömoottori
Vaihtoehto 15 kW Sähkömoottori
SAHAUSKAPASITEETTI
Halkaisija 140 cm
Pituus 4 m (3 elementtiä 1.85 m kukin)
Maksimisahausleveys 138 cm
Pelkan maks. leveys 125 cm
Sahauksen maks. syvys 27 cm
SAHAUSPÄÄN TOIMINNOT JA VAIHTOEHDOT
Elektroninen mittalaite SW10
Terän nosto/lasku Sähkötoiminen
Sahapään eteen-/taakse- liike Sähkötoiminen
Terän voitelu Sähkötoiminen
Terän kiristysjärjestelmä Hydraulinen teränkiristys
Kaarnanjyrsijä Ei saatavana
TERÄ
Pituus 5460 mm
Leveys 32-35 mm
TERÄPYÖRÄN HALKAISIJA
Halkaisija 483 mm
SAHAUSPÖYDÄN TOIMINNOT JA VAIHTOEHDOT
Jatkopöydän rakenne Kaksoiskisko
Standard features Adjustable legs
TUKINKÄSITTELY
Manuaalinen 3 sivutukea
2 manuaalista tukkipuristinta
Tukin tasaajakiila
SAHAN OMINAISUUDET JA LISÄVARUSTEET
Rungon rakenne xFrame
Standardit CE
Options Vänkäri
Tukin tasaajakiila