Uutiset

Friday, August 31, 2018

Saavuta parempi suorituskyky Wood-Mizer LT70 WIDE Sahalla - nyt valinnaisella LEVEÄLLÄ päällä ja terillä!

Wood-Mizer esittelee uudet lisävarusteet LEVEÄLLE päälle ja LEVEILLE 50 mm terille, suurtehoiselle LT70-hydraulisahalle.

Sahayrittäjille, jotka vaativat suuremman kapasiteetin, LT70 on nyt saatavissa LEVEÄLLÄ päällä, suurempien tukkien, leveämpien lautojen ja pelkkojen sahaamiseen. LEVEÄ sahapää kasvattaa sahausleveydeksi 86 cm.Tämän lisäksi LT70 voidaan nyt varustaa LEVEILLÄ hihnattomilla teräpyörillä LEVEIDEN 50 mm terien käyttämiseksi. Leveämmät teräpyörät ja 50 mm terät voidaan tilata vakiokokoiselle tai LEVEÄLLE LT70 päälle.

Uudet Wood-Mizer -sahan lisävarusteet parantavat sahauskapasiteettia, kun vaatimuksena on suurempi sahausleveys ja leveän vanneterän suorituskyky.

LT70 WIDE -sahan sahauskapasiteetti:

105 cm tukin maksimihalkaisija

86 cm maksimisahausleveys

78 cm pelkan maksimileveys

Tukkipituus riippuu pöydän pituudesta:

4,8 m - S-pöytä

6,1 m - M-pöytä

8,4 m - L-pöytä

 “Wood-Mizer on aina sitoutunut tarjoamaan puuntyöstökoneet parhaimmilla, saatavissa olevilla tuotteilla ja toiminnoilla,” sanoo Robert Baginski, Wood-Mizer Industries pääjohtaja. “Uusi LT70 WIDE tarjoaa asiakkailleen paremman kapasiteetin suurempien tukkien sahaamiseen ja tuotantotulosten saavuttamiseen, joita voidaan odottaa vain kalliimmilla vannesahoilla.”

Vieraile osoitteessa www.woodmizer.fi

Pyydä hinta

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä