Uutiset

Monday, July 1, 2019

WOOD-MIZER TUO MARKKINOILLE SUURITEHOISEN EG800-MONITERÄSÄRMÄYSSAHAN
Wood-Mizer on laskenut markkinoille uuden manuaalisen TITAN EG800 - särmäyssahan, todella monipuolisen koneen, joka on suunniteltu tarjoamaan kaksinkertaisen ratkaisun tehokkaampaa särmäyssahaa tarvitseville sahoille. 


HUIPPUOMINAISUUDET:
Nopea ja helppo huolto pultattujen osarakenteiden ansiosta.
Säädettävä syöttönopeus, jopa 60 m/min.
Kestävät moduulirullat.


Tämän vankan koneen ensisijaisena tehtävänä on särmätä halkaisusahalta tai pystysahalta saatuja lautoja. Se särmää suurella nopeudella jopa 40 mm paksua materiaalia, mikä tekee sahasta ihanteellisen kumppanin Wood-Mizerin TITAN-halkaisusahoille. Sitä voidaan käyttää myös hitaammilla syöttönopeuksilla jopa 100 mm paksun materiaalin halkaisuun.

Särmäyssahassa on vakiona neljä sahanterää, mutta leveään tuurnaan voi kiinnittää lukemattomia teriä asiakkaan tarpeiden mukaan. Särmäyssahan tehonsyöttöjärjestelmä on saatavissa vakiona nopeudella 0–60 m/min sähköisellä syöttönopeuden säädöllä.  Sen voimanlähteenä on 30 kW:n moottori tai vaihtoehtoisesti 37, 45 tai 55 kW:n moottori.

EG800 voidaan valinnan mukaan varustaa lasereilla, jotka auttavat laudan kohdistamisessa. 

Käyttötarkoituksesta riippumatta tämä monipuolinen kone on uskomattoman vankka ja helppo huoltaa. Edullinen, hyvin toimiva ratkaisu kaikille tehtaille!
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä