Uutiset

Monday, May 13, 2019

WOOD-MIZER TITAN HR4000 JA HR6000 HALKAISUSAHAT

TITAN HR4000 ja HR6000 -halkaisusahat edustavat Wood-Mizerin teollisuustuotteiden valikoiman huippua.

Wood-Mizerin TITAN HR4000 ja HR6000 -halkaisusahoja on saatavana yksi- tai kaksiteräisinä malleina ja ne mahdollistavat erittäin nopean koon muuttamisen halkaisusahauksen aikana. Molemmat laitteet on varustettu sähkökäyttöisellä servotoimintoisella mitoitusjärjestelmällä, joka mahdollistaa koon muuttamisen lennossa. Koon muuttamiseen kuluu vähimmillään vain 0,3 sekuntia kutakin ja jokaista sivulautaa kohden (paksuudesta riippuen), jopa silloin kun syöttönopeus on yli 20 kappaletta minuutissa (laudan pituudesta riippuen). Lopputuloksena saadaan aikaan optimaalinen palautuminen, mikä vapauttaa ylimääräisen osan tuotetta, joka aiemmin olisi mennyt hukkaan.

Ja mikä tärkeää, koneen edellä ei tarvitse tehdä materiaalin lajittelua.

Sekä TITAN HR4000 - että TITAN HR6000 -mallit on varustettu suurtehosyöttöjärjestelmillä. Kookkaampien 4-tuuman (101 mm) ja 6-tuuman (152 mm) terien ansiosta TITAN HR4000 ja HR6000 kykenevät nopeampiin syöttönopeuksiin. Mallien syöttönopeudet ovat välillä 60 - 80 m/min. Nieluleveydet ovat välillä 430 ja 450 mm. Vuorohammastettuja, tyssättyjä tai kovakärkisiä teriä voidaan käyttää molemmissa malleissa.

Verkkoaitatyyppinen sisään- ja ulossyöttöpöytä tarjoaa aggressiivisen pinnan, joka kykenee vastaanottamaan ja siirtämään materiaalia sahapään läpi suurissa ja vakiokokoisissa määrissä. Tukevat yläpuoliset sisään- ja ulossyöttörullat avustavat prosessia ja takaavat myös sen, että materiaali syötetään kohtisuorasti sahapään läpi lopputuotteen sahaustarkkuuden varmistamiseksi.
Wood-Mizer HR4000Wood-Mizer HR6000

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä