Uutiset

Wednesday, September 12, 2018

Wood-Mizer lisää edulliset LT15START Sahat LT15-sarjaanLT15START on erinomainen, edullinen saha suoraviivaiseen tukkien käsittelyyn kestävällä rakenteella ja yksinkertaisilla ominaisuuksilla. Puusepät, maanviljelijät, huonekaluvalmistajat ja rakentajat, jotka haluavat säästää rahaa tuottamalla oman puutavaran tukeistaan huomaavat, että LT15START ylittää heidän odotuksensa. 

LT10-sahalla voidaan sahata 70 cm paksuisia ja 5,4 metrin pituisia tukkeja vakiosahauspöydällä. Pidempien tukkien sahaamiseksi, sahaan  voidaan asentaa jatkopöytiä sahauspöydän pidentämiseksi tarvittuun pituuteen. 

Sahaan sisältyy työntösyöttö ja käsikampi terän sijoittamiseksi uudelleen seuraavaa sahauskertaa varten.

Ohutterät kuluttavat erittäin vähän energiaa, joten 5,5 kW moottori tuottaa tarvitun tehon kaikkien puutyyppien sahaamiseen. 14 Hv:n bensiinimoottori on myös saatavissa LT15START -malliin. 

Näiden kahden tuotteen samankaltaisuuden ansiosta, LT15START korvaa LT10-mallin erinomaisena edullisena ja laadukkaana ensisahana. LT10-saha ei enää ole saatavissa Euroopassa. 

LT15START on nyt tilattavissa. Ota yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan tarjouksen saamiseksi.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä