Uutiset

Tuesday, April 16, 2019

WOOD-MIZER JULKISTAA MF130 MONITOIMISEN ALAJYRSINKONEENMF130 on ratkaisu, kun tarvitset enemmän joustavuutta voidaksesi valmistaa useita erilaisia ja ainutlaatuisia tuotteita puutyöverstaassasi. Suunniteltu tarjoamaan ylivertaisen monipuolisen ratkaisun, MF130 kykenee suoratyöstöön, käyrätyöstöön, jyrsintään, tapitukseen ja paljon muuhun!  


Tärkeimmät ominaisuudet:
1 monitoimikara säädettävällä kulmalla ja asennolla
Ikkunoiden, ovien ja muiden vastaavien puutuotteiden valmistukseen
Vankka rakenne, monipuoliset säädöt & lisävarusteet useisiin erilaisiin sovelluksiin


Karaa on mahdollista nostaa tai laskea tarpeen mukaan. 270 asteen kallistuskulma mahdollistaa kutterin tai jyrsimen terän käytön työstöön työkappaleen alapuolelta, sivuilta tai yläpuolelta - lähes mistä tahansa kulmasta. Voit työstää levyä kaikilta neljältä puolelta yksi puoli kerrallaan, sekä myös levyn päädyt sekä jyrsiä aukkoja pintaan - kaikki yhdellä ja samalla MF130:n karalla, joka on konfiguroitavissa erikseen kutakin työstövaihetta varten.

Saatavana on lisävarusteita, joiden avulla MF130:n käyttösovelluksia on mahdollista laajentaa, kuten esimerkiksi monisuuntapöytä, käyrät ohjaimet käyrätyöstöä varten ja jopa koneellinen syöttö.  Kun tarvitset äärimmäistä joustavuutta - MF130 on oikea valinta!

MF130-mallia on valmistettu Ruotsissa 1980-luvusta lähtien. MF130-mallia valmistetaan edelleen Ruotsissa, nyt Wood-Mizerin toimesta, mikä laajentaa Wood-Mizerin mainetta maailmanlaajuisena työstökonevalmistajana, jonka tuotevalikoima kattaa kaiken tukkien käsittelystä puutavaraksi ja puutavaran valmistamisen viimeistellyiksi puutuotteiksi.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä