Uutiset

Tuesday, April 16, 2019

WOOD-MIZER-HALKAISUSAHARATKAISUTWood-Mizerilla on kattava valikoima halkaisusaharatkaisuja alkaen aloittelijan malleista aina teollisuusluokan sahamalleihin

Sivulaudoista käyttöön jäävä materiaali on usein ero voitollisen toiminnan ja sahan tappiollisen toiminnan ja alasajon välillä. 
Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on suurnopeuksinen teollisuustasoinen saha, jossa mahdollisuudet hyödyntää raakamateriaalia tehokkaammin ja käsitellä materiaalia nopeammin ja tarkemmin usein ovat moninkertaiset. Mikäli raakamateriaalin hyödyntämisessä ei pystytä pysymään sahan läpi virtaavan materiaalivuon asettamalla vaatimustasolla ja hyötysuhde ja tarkkuus alkavat laahata perässä, koko prosessi on vaikeuksissa. Mainittujen haasteiden voittaminen on mahdollista, mikäli tuotantolinja koostuu oikein valituista koneista.

Keskikokoisten yrityksien tapauksessa HR500 ja HR700 mahdollistavat tuotannon lisäämisen helpoksi sahaamalla lohkot uudelleen laudoiksi sen sijaan, että tukki prosessoitaisiin laudoiksi sahassa. Valmistajat voivat myös vähentää massiivipuun hankintakustannuksia ostamalla paksumpaa materiaalia alennettuun hintaan ja sahaamalla uudelleen tarvittuun paksuuteen.

Halkaisukäyttöön tarkoitetut teollisuusluokan Wood-Mizerin ohuen sahausuran vannesahat HR500 ja HR700 mahdollistavat yksi- ja kaksipäiset halkaisusovellukset, joiden avulla on mahdollista sahata jopa kuusi lautaa yhdellä syötöllä. Mallisto on suunniteltu täyttämään keveiden ja keskiraskaiden teollisuusluokan sahojen tarpeet, joissa volyymit, tarkkuus ja nopeus ovat entistä tärkeämmässä roolissa voittojen maksimoimiseksi.

Tuottavuuden lisäämiseksi edelleen, Wood-Mizer tarjoaa teollisuusluokan TITAN-koneita, joihin sisältyy sekä ensi- että toissijainen erittely. TITAN HR2000 mahdollistaa saharatkaisut, joiden avulla sahanomistajat voivat käyttää joko leveitä syöttökoneita paremman suorituskyvyn aikaansaamiseksi, tai kapeasyöttökoneita silloin, kun halutaan hyödyntää yksinkertaisempaa terien huoltoprosessia.

TITAN HR4000 - ja HR6000-halkaisusahat edustavat Wood-Mizerin teollisuuskoneiden suurinta kokoluokkaa. Näitä koneita on saatavana yksi- tai kaksipäisinä malleina teräleveydelle 152 mm saakka. Koneet yltävät 60 … 80 m/min syöttönopeuksiin sahaustarkkuudesta ja hyvästä materiaalin hyödyntämisasteesta tinkimättä.Wood-Mizer  HR2000 


Wood-Mizer HR4000 


Wood-Mizer HR6000 


Wood-Mizer HR500


Wood-Mizer HR500

Wood-Mizer HR2000  Etelä-Afrikassa

Wood-Mizer HR2000 Etelä-Afrikassa

Wood-Mizer HR2000 Etelä-Afrikassa
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä