Uutiset

Wood-Mizer Europe laajentaa tuotanto- ja toimistorakennustaan Puolassa

Tuesday, June 1, 2021

Wood-Mizer Europe laajentaa tuotanto- ja toimistorakennustaan Puolassa

Wood-Mizer Industries on hiljattain ottanut käyttöönsä Puolassa sijaitsevan tuotanto- ja toimistotilojen laajennuksen, jonka rakennustyöt aloitettiin heinäkuussa 2020. Pinta-alaltaan 2 600 m2:n uusi rakennus laajentaa yhtiön kokonaislattiapinta-alan vaikuttavaan 17 000 m2:iin. Uuden tehtaan työtila on suunniteltu tuotanto- ja suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitys-, prototyyppi- ja työstö- sekä markkinointiosastoja varten.
 
Wood-Mizer piti tehdaslaajennuksen avajaistilaisuuden huhtikuun 30. päivänä 2021 vain muutaman, suoraan rakennusprojektin kanssa tekemissä olleen henkilön läsnäollessa.   
 


Wood-Mizer Industriesin hallituksen puheenjohtajan Robert Bagińskin isännöimässä tilaisuudessa vierailijat katsoivat lyhytelokuvan, joka kertoi rakennusprojektista ja jakoivat tehdaslaajennukseen liittyviä havaintojaan keskenään. Kaikki tilaisuuteen osallistuneet palkittiin lahjoilla kiitoksena ponnisteluistaan ja sitoutumisestaan onnistuneen projektin loppuunsaattamiseksi. Wood-Mizer myönsi erityiset kunniapalkinnot johtavalle urakoitsijayhtiölle Budimex S.A.:lle sekä AiG Architekci S.C. -arkkitehtitoimistolle.
 


Tilaisuuden toisessa osassa vieraat kiersivät tehtaalla ja saivat tutustua lähemmin tuotantoalueeseen sekä suunnittelijoille, valmistus- ja markkinointitiimille suunniteltuihin toimistotiloihin. Tehtaan muoto ja koko, sen sisällä käytetty teknologia ja nykyaikaiset sisätilat tekivät suuren vaikutuksen vieraisiin. Uuden tehtaan sydämessä on suuri prototyyppi- ja työstöosastoa varten varattu työtila, jossa työntekijät kehittävät uusimpia Wood-Mizerin sahoja ja puuntyöstökoneita. Lähellä edellä mainittua osastoa sijaitsee ”Erikoiskone"-osasto, jolla on oma erillinen tila koneiden mukauttamiseen asiakasvaatimuksia vastaavaan muotoon. Uuden rakennuksen toimistotilat jakautuvat kahteen kerrokseen - alempaan kerrokseen sijoitettuna ovat markkinointi, työstö- ja tuotekehitysosastot, yläkertaan vastaavasti rakentamiseen ja tekniseen suunnitteluun liittyvät osastot. Toimistot on varustettu ilmastoinnilla ja työntekijöiden käytössä on erillisiä kokoustiloja sekä moderni keittiö. Tuotantotila on yhdistetty suoraan funktionaaliseen pukuhuonetilaan käymälä- ja suihkutiloineen.
 Wood-Mizer luottaa siihen, että nykyisten ja tulevien investointien avulla yhtiö osallistuu myös syntymäkaupunkinsa Kolon kehittymiseen ja esille nostamiseen luomalla uusia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja sen asukkaille.
 
Hiljattain laajennettu tuotanto- ja toimistorakennus on Wood-Mizerille merkittävä askel kohti globaaleita markkinoita. Se tehostaa tuotantokapasiteettiaan oleellisella tavalla ja laajentaa tuotekehityksen ja tutkimuksen mahdollisuuksia sekä samalla vahvistaa Wood-Mizerin imagoa menestyvänä maailmanluokan tasoa edustavana saha- ja puuntyöstöteollisuuden toimijana.  Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä