Uutiset

Thursday, March 28, 2019

WOOD-MIZER ESITTELEE UUDET SAHA- JA PUUNTYÖSTÖLAITTEET LIGNA 2019 -MESSUILLA
LIGNA 27. - 31. toukokuutaWood-Mizer esittelee Saksan Hannoverissa järjestettävillä LIGNA 2019 -messuilla uuden puuntyöstölaitteiden, vaakahalkaisusahojen, särmäyssahojen ja uusien sahojen valikoiman aloittelijoille ja suurtuotantoon.


Maailmanlaajuisesti toimivan Wood-Mizer Industries -yrityksen Euroopan pääkonttori sijaitsee Puolassa, ja yrityksellä on pitkä kokemus Saksan Hannoverissa joka toinen vuosi järjestettävistä LIGNA-puuntyöstömessuista. Messuilla Wood-Mizer Industries esittelee kattavan puuntyöstölaitteiden valikoiman, joka on saatavissa laajan jälleenmyyntiverkoston kautta. 


Wood-Mizerin LIGNA 2019 -messuosastolla (FG K44) vierailijoille esitellään uudet suurtuotannon saha- ja puuntyöstölaitteet yhdessä yrityksen tunnettujen ammattimaisten sahamallien kanssa. 


”Wood-Mizer tarjoaa ympäri maailman saha- ja puuntyöstöyrityksille tarvittavat puuntyöstölaitteet, joilla yritykset voivat työstää tukit tehokkaasti lopullisiksi puutuotteiksi”, sanoo Darryl Floyd, Wood-Mizerin Pohjois-Amerikan pääjohtaja. ”LIGNA on erinomainen tilaisuus Euroopan pääkonttorillemme esitellä kattavaa laitevalikoimaamme maailman suurimpiin kuuluvilla saha- ja puuntyöstöteollisuuden messuilla.”  


Wood-Mizerin suurtuotantosahojen TITAN-mallistosta esitellään LIGNA-messuilla useita eri yksiköitä, kuten leveäteräinen WB2000-vannesahaEA3000-viimeistelysärmäyssaha skannerilla ja korkean kapasiteetin EG800-moniteräsärmäyssaha.


Lisäksi esiteltävänä on myös uusi 4-kutterihöylien sarja puuntyöstöyrityksille. Näiden tuotteiden avulla pienet ja keskisuuret yritykset voivat höylätä ja muotoilla puutavaran edullisesti ja mahdollisimman pienillä investoinneilla.  


Tapahtuman aikana esitellään myös muita tuotteita, kuten LT15WIDE, jotka parantavat tukkien käsittelykapasiteettia, uusia vaakahalkaisusahoja, mukaan lukien kaksipäinen HR250-halkaisusaha, sekä vielä julkaisemattomia laitteita.


Saksan Hannoverissa järjestettävä tapahtuma on LIGNAn mukaan maailman johtava puuntyöstö- ja tukinkäsittelyalan messutapahtuma. Joka toinen vuosi järjestettävässä tapahtumassa on yli 1 500 näytteilleasettajaa, 93 000 kävijää ja 42 000 kansainvälistä toimialan vierasta.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä