Uutiset

Wood-Mizer esittelee uuden kompaktin, taloudellisen LX50-sahan

Monday, August 26, 2019

Wood-Mizer esittelee uuden kompaktin, taloudellisen LX50-sahan

Wood-Mizer esittelee uuden aloittelijatason sahan puuntyöstön harrastelijoille ja pienille yrityksilleWood-Mizer julkaisee kompaktin, taloudellisen LX50-sahan, joka on tarkoitettu puuntyöstön harrastelijoille ja pienille yrityksille, jotka etsivät korkeatasoista aloittelijatason sahaa. Ensiesittelyn saaneena Saksan LIGNA 2019 -messuilla, uusi LX50-saha on varustettu useilla, tunnetun ja hyväksi todetun Wood-Mizer sahojen ominaisuuksilla, aloittelijatason hintaan.

 

LX50 käyttää Wood-Mizerin ohutterätekniikkaa luoden vähemmän sahanpurua työstön aikana, mikä parantaa jokaisen tukin tuottoa käyttämällä samalla vähemmän sähköä. Sahaaminen LX50-sahalla on helppoa ja käyttäjäystävällistä manuaalisella tukin kuormaamisella ja kiinnityksellä, terän sijoituskammella ja työntösyöttöjärjestelmällä.

 

Wood-Mizer LX-sahan pääinnovaatio on tukeva LX-rungon sahapään torni, joka sisältää ohjauspaneelin, moottorin ja sahapään. Yksinkertaisen ja tukevan rakenteen ansiosta, LX50 tarjoaa tarkan sahauksen nopeasti ja tehokkaasti.

 LX50-sahan ominaisuudet

• 5,5 kW sähkömoottori tai 14 hv bensiinimoottori

• 66 cm tukin maksimileveys 55 cm sahauksen maksimileveys

• 3,8 m sahauspituus tai pidempi, 1,53 m pöydän jatkeilla

• Tukeva LX-rungon sahapään torni, raskasta käyttöä kestävällä kaksikiskoisella jatkopöydän rakenteella

 

“Wood-Mizer on omistautunut tarjoamaan aloittelijatason ja suurtuotannon sahoja markkinoiden korkealaatuisimmilla laitteilla,” sanoo Robert Baginski, Wood-Mizer Industries pääjohtaja. “LX50-saha sopii aloittelijatason sahayrittäjille ja puuntyöstäjille, jotka vaativat tarkasti sahatun puutavaran edulliseen hintaan.”

 

LX50-saha on saatavissa Euroopassa syyskuusta 2019 lähtien. Pyydä lisätietoja vierailemalla tällä sivulla ja ottamalla yhteyttä paikalliseen Wood-Mizer jälleenmyyjääsi.

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä