Uutiset

Wood-Mizer esittelee SlabMizer-tasojyrsimen leveille materiaaleille

Wednesday, December 30, 2020

Wood-Mizer esittelee SlabMizer-tasojyrsimen leveille materiaaleille

Wood-Mizer esittelee nyt SlabMizer MB200 - tasojyrsimen, joka soveltuu erinomaisesti sahan omistajille, puun käsittelijöille sekä ammattimaisille puuntyöstöyrityksille.

USA:ssa kehitetty SlabMizer höylää ja suoristaa pintalaudat, lankut, pahkat ja muun leveän materiaalin minimaalisella työllä.

Perinteiseen jyrsimeen tai höylään verrattuna SlabMizer suoristaa leveämpää ja paksumpaa materiaalia jopa 1420 mm leveyteen ja 203 mm paksuuteen saakka nopeammin käyttämällä moottoroituja kutteripään ohjaimia, joissa on lisäksi säädettävä nopeus. Käsiteltävän materiaalin pituutta on mahdollista pidentää lisäämällä 1520 mm modulaarinen jatkopöytä.Vankka ja kestävä hitsattu teräsrunko neljällä säädettävällä puristimella pitää materiaalin tukevasti paikoillaan. Työstösyvyyttä voidaan helposti säätää käyttämällä kutteripään yläpuolella sijaitsevaa käsikampea.  Käsikammen alapuolella olevan asteikon 0,4 mm jakoväli mahdollistaa tarkan asemoinnin. Yksi jyrsinkerta mahdollistaa 0,4 mm - 3,2 mm materiaalikerroksen poistamisen.

Kutteripään ohjaus ja käyttö suoritetaan ohjauspaneelin avulla. Pitkän vaijerin ansiosta sen voi sijoittaa mille tahansa puolelle konetta. Ohjauspaneeli on kiinnitetty teräksestä valmistettuun jalustaan. Moottorikäyttöinen ohjaus sisältää ON-/OFF-kytkimen, portaattoman syöttönopeuden sekä ohjaussauvan X- ja Y-akselien liikkeiden määrittämiseksi materiaalin viimeistelyä puunsyiden suuntaisesti tai niitä vastaan.Kutteripäätä voidaan myös käyttää manuaalisesti. Kutteripään asento on muutettavissa sen oikealla puolella olevien kahden työntötangon avulla. Kun kappaleen molemmat puolet on työstetty, viimeistely suoritetaan 177 mm epäkeskohiomapäällä. Työstössä muodostuva pöly on helppo poistaa kutteripään yläosassa olevan 100 mm halkaisijalla varustetun poistoliitännän avulla liittämällä se pölynpoistojärjestelmään. Liitä pölynpoistoletku mastoon pitääksesi sen poissa käyttäjän näkökentän ulkopuolella.

SlabMizerin myötä Wood-Mizer tarjoaa täyden valikoiman puuntyöstöön soveltuvia koneita metsästä aina lopulliseen muotoon, tukista uunikuivaan valmiiseen puutuotteeseen asti.

MB200 SlabMizerin ominaisuudet

•    1420 mm maks. materiaalileveys ja 203 mm maks. paksuus
•    3962 mm materiaalin pituus tai pitempi käytettäessä 1520 mm modulaarisia jatkopöytiä
•    Moottorikäyttöiset kutteripään suuntaohjaimet sekä portaaton syöttönopeus tai manuaalinen syöttö
•    Kutteripää varustettu 4-puolisilla karbiditerillä, joita käytetään 0,18 kW moottorilla (kierrosnopeus 3950 RPM)
•    Epäkeskohiomapää lisävarusteena viimeistelyä varten
•    Valmistettu Puolassa

Lisätietoja verkkosivustolla www.woodmizer.fi tai ottamalla yhteys paikalliseen Wood-Mizer jälleenmyyjään.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä