Uutiset

Wednesday, September 2, 2020

Wood-Mizer esittelee korkealaatuisen MP180-monitoimihöylän

Kompakti ja edullinen MP180-höylä: kolme toimintoa yhdessä koneessa säästää käyttökustannuksia ja aikaa valmistettaessa huonekaluluokan puutavaraa, ponttilautoja ja listoja.

Wood-Mizerin MP180-monitoimihöylässä on yksi vaakakutteri höyläämistä ja tasohöyläämistä varten ja yksi alapöytään kiinnitetty sivukutteri profilointia varten. Wood-Mizerin höylävalikoiman pienimpiin koneisiin kuuluva MP180 valmistaa valmiita höylättyjä lautoja ja listoja kahdella työstökerralla tavallisen oikotasohöylän vaatiman kuuden tai kahdeksan työstökerran sijaan.Käytä aluksi yläpöytää höyläämiseen – höylää kaksi vierekkäistä sivua täysin suoriksi ja niin, että ne ovat tarkalleen suorassa kulmassa toisiinsa nähden. Työstä sitten kaksi viimeistä sivua alapöydällä ja höylää lauta lopullisiin mittoihinsa.”MP180-höylällä poistat kuperuudet kuivatusta puutavarasta ja saat täysin suoran pinnan”, sanoo Keith Threadgall, puuseppä Skotlannista. ”Kun kappaleen ensimmäinen pinta on höylätty suoraksi, voit ajaa sen alapuolelta, tasohöylän läpi. Tällöin vastakkainen puoli on täysin suora- yhdensuuntainen ensimmäisen pinnan kanssa.”

Kun käytät vaakakutteria höyläämiseen/tasohöyläämiseen ja pystysivukutteria profilointiin, voit käyttää MP180-monitoimihöylää kolmeen tehtävään – höyläämiseen, tasohöyläämiseen ja sivuprofilointiin – tarvitsematta muuttaa koneen asetuksia.

Useat ominaisuudet tekevät MP180-monitoimihöylästä ainutlaatuisen:

•    Tasohöyläysleveys on 410 mm – useimpia markkinoilla olevia kilpailijoita suurempi.

•    Tasohöyläyskorkeus 260 mm.

•    Sivukutteri voi profiloida jopa 100 mm korkean kappaleen.

•    Raskas valurautapöytä vähentää koneen tärinää ja lisää siten luotettavuutta.  

•    Helposti säädettävä yläterän suoja parantaa käyttöturvallisuutta.

•    Vaakakutterissa on vakiona kaksi terää. Sileämmän pinnan aikaansaamiseksi on valinnaisesti saatavana myös kutteri, jossa on neljä teräuraa.

•    Syöttönopeus on vakiona 6 m/min. Suuren kovan puun työstöön on valittavissa säädettävä syöttönopeus 2–12 m/min.

•    Alumiininen sivuohjain kallistuu jopa 45 astetta.”Silloinkin, kun teet 4 x 4 tuuman parrua, et aina halua jättää sitä täysin teräväkulmaiseksi", Keith Threadgall jatkaa. ”Kallistuvalla ohjaimella voit helposti lisätä pienen 45 asteen viisteen varmistaaksesi, että kulmat eivät ole  terävät, ja parantaaksesi sen esteettisyyttä. Tämä lisää valmiin puun arvoa.”

Etuna on, että voit profiloida ja tasohöylätä lautaa samalla kertaa. Ylimääräisen sivukutterin avulla voit helposti vaihtaa profilointiteriä ja valmistaa ponttilautoja kahdella työstökerralla.MP180-monitoimihöylän älykäs rakenne koostuu kahdesta erillisestä moottorista eli ylävaakakutterin ja sivukutterin moottoreista. Nämä moottorit voidaan käynnistää erikseen tarpeen mukaan – tämä merkitsee lisäsäästöjä sähkökustannuksissa käytön aikana.

”Tämä kulkee käsi kädessä Wood-Mizerin ajattelutavan kanssa käyttää kapeateräisiä ohuen sahausraon teriä teräksen, energiankulutuksen ja hukkapuun säästämiseksi. Kun kaikki moottorit eivät käy yhtä aikaa, myös kunnossapitokustannukset sekä terä-, hihna- ja laakerikustannukset vähenevät”, toteaa Radoslaw Adamkiewicz, Wood-Mizerin tuotepäällikkö.

Tämä ainutlaatuinen toiminnallisuuden ja laadun yhdistelmä edulliseen hintaan tekee MP180-monitoimihöylästä selvän valinnan puusepille, jotka haluavat yhden koneen kolmen sijaan käyttökustannusten, tuotantotilan ja ajan säästämiseksi.* * *
Vuodesta 1982 lähtien Wood-Mizer on hankkinut maineensa maailman johtavana puunkäsittelylaitteiden valmistajana, jolla on vahva perintö innovatiivisten sahaustuotteiden valmistuksessa. Metsästä lopulliseen muotoon: Wood-Mizer tarjoaa kattavan laitevalikoiman, johon kuuluu kapeateräisiä siirrettäviä ja teollisia vannesahoja, leveäteräisiä sahalaitoksia, halkaisuvannesahoja, särmäsahoja, hirsihöyliä/höyliä, materiaalinkäsittelylaitteita, sahanteriä ja teränhuoltolaitteita puuntyöstöön ja metsäalan harrastajille ja ammattilaisille ympäri maailmaa.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä