Uutiset

Wood-Mizer esittelee kompaktin HR250 kaksoisvaakahalkaisusahan

Wednesday, March 4, 2020

Wood-Mizer esittelee kompaktin HR250 kaksoisvaakahalkaisusahan

Wood-Mizer esittelee kompaktin ja taloudellisen HR250 kaksoisvaakahalkaisusahan pelkkojen ja lautojen halkaisuun. Yhdessä Wood-Mizerin yksi- ja monipäisten halkaisusahojen kanssa HR250 halkaisusaha hyödyntää ohutteräteknologiaa tarkan puutavaran tuottamiseksi, ja samalla alentamalla pääoma-, materiaali-, työ-, energia- ja huoltokustannuksia.

Saha on varustettu kahdella 20 HV (15 kW) sahamoottorilla, HR250 halkaisee enintään 290 mm leveät ja 250 mm korkeat pelkat kahdeksi tai kolmeksi laudaksi/lankuksi yhdellä sahausvaiheella.

HR250 halkaisusahan pääominaisuudet:
• Tilaa säästävä rakenne
• Kaksi vaakavannesahanterää yhdessä kompaktissa sahauspäässä
• Erikseen säädettävä ylä- ja alaterän korkeus
• Ohjauspaneelin mittalaite digitaalisella mittalaitteella metrisissä ja brittiläisissä mittayksiköissä terän tarkan paikoituksen varmistamiseksi.HR250 perusmallia on saatavana ilman digitaalisia mittalaitteita.

HR250 teränopeus on säädettävissä mukautettavaksi erilaisia sahausvaatimuksia varten ja tehokkuus varmistetaan sähkömoottorilla säädettävällä syöttönopeudella. Teräkireys on automaattinen ja sitä säädetään pneumaattisella hydraulijärjestelmällä terän oikean kireyden ylläpitämiseksi ja pitemmän terän käyttöiän varmistamiseksi.
”Wood-Mizer” on sitoutunut toimittamaan asiakkailleen puutavara- ja lavateollisuudessa tarvittavat kilpailukykyiset laitteet, kertoo Robert Moxham - Wood-Mizer Aasian aluejohtaja. ”HR 250 on kompakti ja edullinen halkaisusaha, joka tyydyttää keskikokoisten lavatoimintojen tarpeet kaikkialla maailmassa”.

HR250 kaksoisvaakahalkaisusaha on nyt saatavana tilauksesta. Pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen Wood-Mizer jälleenmyyjääsi.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä