Uutiset

Unohda nopea raha – keskity tuotteen ensiluokkaiseen laatuun

Monday, May 28, 2018

Unohda nopea raha – keskity tuotteen ensiluokkaiseen laatuun

Jaamme jälleen nykyajan maatilan elämästä kertovan Swedish Homestead -videon. Helmut Fuchs, Swedish Homesteadin perustaja, kertoo kokemuksiaan siitä, miten LT40-sahasta tuli kovalla työllä tuottoisa sijoitus.

Helmut ja hänen vaimonsa Susanne kasvoivat Saksassa, kunnes päättivät lopulta muuttaa Ruotsiin ja hankkia maatilan. Heidän poikansa Simeon haastattelee isäänsä maatilan elämästä ja siitä, miten LT40-sahan hankinta viisitoista vuotta sitten antoi heidän kotitilansa kasvulle uuden suunnan.

”Minä haluan tehdä töitä käsilläni, en istua tuolissa, mutta oli silti suuri elämänmuutos jättää taakse toimistotyöt Saksassa ja muuttaa maatilalle”, Helmut muistelee. Helmut oli saksalaisessa metsässä kävelyllä poikansa kanssa, kun näki Wood-Mizer-sahan ensimmäistä kertaa. ”Se oli rakkautta ensi silmäyksellä”, Helmut hymyilee. ”Tiesin saman tien: tässä se nyt on. Ei mennyt kauaakaan kun otin yhteyttä Wood-Mizerin paikalliseen toimistoon.”

Sahan hankittuaan Helmut on sahannut yli 5000 tuntia puutavaraa paitsi omalle maatilalleen myös asiakkailleen. Osa asiakkaista saattaa tarvita satojen hirsien sahaamista kerrallaan. Sahan tehokkaan dieselmoottorin ansiosta Helmut voi käyttää sahaansa missä tahansa.

Helmut myös jakaa ajattomia viisauksia sahayrityksen pyörittämisestä. ”Kaikkein tärkeintä kaupallisessa toiminnassa on unohtaa nopean rahan tekeminen ja keskittyä tuotteen ensiluokkaiseen laatuun”, hän sanoo. ”Saavun aina asiakkaan työmaalle, mutta kun työ on tehty, lähden ystävän luota.” Tinkimättömän asenteensa ansiosta Helmutin ei enää tarvitse mainostaa, sillä hänellä on jo yli sata asiakasta.

”Siirrettävään sahaukseen ostaisin Wood-Mizer LT40:n uudelleen koska tahansa”, Helmut kiteyttää. Swedish Homestead on hyötynyt sekä ahkerasta maanviljelijästä että tämän pitkäikäisestä sahasta.

Jaettu Swedish Homesteadin luvalla


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä