Uutiset

Wednesday, May 6, 2020

StartCUT — uusi terätyyppi Wood-Mizerin vannesahan terien valikoimassa


Wood-Mizer esittelee uuden hiiliteräksisen terätyypin, jossa yhdistyy halpa hinta ja keskiluokan suorituskyky. StartCUT on tällä hetkellä yrityksen terävalikoiman edullisin terätyyppi.

StartCUT terät ovat uusin lisä Wood-Mizerin terävalikoimaan, johon kuuluvat suositut SilverTIP-, eniten myydyt DoubleHARD-, korkealuokkaiset MaxFLEX- ja erikoislaatuiset BiMETAL-, RazorTIP- ja Vortex-terät.

StartCUT terät valmistetaan hiiliteräksestä ja niiden valmistuksessa keskitytään laatuun ja teknisten ominaisuuksiin korkeaan tasoon. Nämä tukkivannesahan ja jakosahan terät ovat kärkikarkaistuja ja ne ovat terotettuja ja haritettuja. StartCUT on yksi markkinoiden edullisimmista teristä, joissa yhdisyy kilpilukykyinen hinta ja hyvä sahauslaatu.

"Iso osa asiakkaista perustaa terävalintansa terän hintaan. StartCUT on paras valinta tässä tapauksessa. StartCUT-teriä on testattu monissa maissa ja ne ovat täyttäneet asiakkaiden odotukset", sanoo Krzysztof Kropidlowski, myyntipäällikkö Wood-Mizer Industriesilta, Puolasta.

StartCUT terän uusi logo:

StartCUT terät ovat tilattavissa Euroopan maissa. Soita paikalliselle Wood-Mizer myyjällesi saadaksesi hintatietoja.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä