Uutiset

Sahaajan paras valinta – alkuperäiset Wood-Mizerin TERÄT

Wednesday, March 31, 2021

Sahaajan paras valinta – alkuperäiset Wood-Mizerin TERÄT

Wood-Mizerin vannesahanteriä käytetään melkein joka maailman kolkassa, Euroopasta Aasiaan, Afrikkaan ja molempiin Amerikoihin saakka. Nämä terät sahaavat kaikenlaista puuta – kovista trooppisista puulajeista Euroopan havupuihin asti. Wood-Mizer on maailman johtava tuotemerkki puuntyöstökoneiden markkinoilla. Wood-Mizer on toiminut Euroopassa jo yli 30 vuotta, ja Wood-Mizerin nimi yhdistetään korkealaatuisiin vannesahoihin. Jokaisen tällaisen koneen sydämessä on terä, joka muuntaa tukin arvokkaaksi materiaaliksi ainutlaatuisten kalusteiden, suuren aurinkoterassin tai viehättävän mökin rakentamista varten.
    
Wood-Mizerin tarjontaan kuuluu yli 100 vannesahanterän tyyppiä, jotka perustuvat erilaisiin profiileihin, hampaiden haritukseen ja teräslaatuihin. Näiden terän erilaisten ominaisuuksien ansiosta Wood-Mizer pystyy toimittamaan sahaajille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat terät. Wood-Mizerin terät valmistetaan kokeneiden ja ammattitaitoisten työntekijöiden valvonnassa ensiluokkaisesta eurooppalaisesta teräksestä nykyteollisuuden edistyksellisillä konetyökaluilla. Terätuotanto sijaitsee Wood-Mizerin tehtaalla Puolassa, aivan Euroopan sydämessä.
 
Wood-Mizerin Euroopan tuotantokeskuksessa tapahtuva terien valmistusprosessi on sertifioitu standardin ISO 9001:2015 mukaisesti. Wood-Mizerin terien on läpäistävä tiukat laatutarkastukset tuotannon jokaisessa vaiheessa ennen kuin ne voidaan saattaa markkinoille.
 


Teräsmateriaalin tarkastukset

Koko valmistusprosessia ohjaa tietokoneistettu järjestelmä ja edistynyt sisäinen laboratorio, jonka vastuulla on varmistaa, että käytetään vain parasta materiaalia. Materiaali, joka ei läpäise tarkastuskokeita, palautetaan toimittajalle, eikä sitä käytetä valmistusprosessissa. Jokaisessa terässä olevan yksilöllisen merkinnän ansiosta Wood-Mizer tunnistaa valmistuksessa käytetyn raaka-aineen, valmistuspäivämäärän ja laaduntarkastuksesta ja -valvonnasta vastaavan henkilön.
 
Raakateräksen valmistelu

Wood-Mizer käyttää alusta loppuun saakka parhaita saatavilla olevia laitteita sahanterien valmistamiseen. Hyväksytty raakateräs valmistellaan ja käsitellään erittäin tehokkailla ja erikoistuneilla koneilla, jotka pystyvät toimimaan jatkuvasti ja valmistamaan ylimääräiset laaduntarkastukset läpäisevän tuotteen.
 


Hampaiden karkaisu

Seuraavissa valmistusvaiheissa valitut terätyypit induktiokarkaistaan. Tässä prosessissa terän jokainen hammas karkaistaan, jotta siitä tulee vahvempi ja kestävämpi. Tämän seurauksena terällä voidaan sahata pitempään, se kestää paremmin kulutusta ja sahaa laadukkaammin erityisesti kovia puulajeja.  Laadunvalvontaan sisältyy tässä tuotantovaiheessa tarkastus, täyttääkö hampaiden kovuus vaaditut standardit.Teräprofiilin valmistus

Terät siirretään teroitettavaksi ja haritettavaksi ja teräpituuden katkaisuun. Asiakkaan tilauksesta riippuen Wood-Mizer leikkaa materiaalin halutun mittaiseksi. Teroitus ja haritus ovat erittäin tärkeitä terän haluttujen parametrien saavuttamiseksi. Teroitettujen ja oikein haritettujen hampaiden ansiosta terällä voidaan sahata puuta tehokkaasti pitkään. Wood-Mizerilla linjakäyttäjät suorittavat jatkuvasti laatutestejä.


 
Hitsaus

Sekä hitsaukseen että hiomiseen käytetyt koneet ovat edistyneitä ja pitkälle erikoistuneita koneita. Wood-Mizer tuottaa asiantuntemuksella ja erikoistuneilla laitteilla vakaan ja kestävän hitsin teriin. Tämä tarkka ja luotettava hitsi on yksi keskeisistä syistä, joka erottaa Wood-Mizerin terät muiden kilpailijoiden tuotteista. Hitsauksen jälkeen terät hiotaan asianmukaisesti, jotta ne sahaavat tasaisesti ja saumattomasti kaikenlaista puuta.


 
Pakkaus ja toimitus

Vain kaikki tiukat laatutestit hyvällä menestyksellä läpäisseet terät kelpaavat toimitettavaksi asiakkaalle. Pakkaamme ne Wood-Mizerin logolla varustettuihin merkkilaatikoihin, josta löytyvät täydelliset tuotetiedot – terän tyyppi, leveys ja pituus, terämateriaalin tyyppi, profiili, raaka-aineen tunnusnumero, valmistuspäivämäärä ja QR-koodi. Näiden tietojen ilmoittaminen jokaisessa terälaatikossa auttaa selvittämään, milloin terä on valmistettu, kuka on tarkastanut sen laadun ja mistä materiaalista se on valmistettu. Kun Wood-Mizerin terät lähtevät tehtaalta, ne ovat valmiita sahaamaan.

Wood-Mizerin asiakkaat vahvistavat, että alkuperäiset Wood-Mizerin TERÄT takaavat korkean sahauslaadun ja pitkän käyttöiän ja kaiken tämän erittäin edulliseen hintaan. Jos arvostat ammattimaista ja turvallista työtä, valitse alkuperäiset Wood-Mizerin terät!Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä