Uutiset

Thursday, May 9, 2019

PUUPÖLKKYLEIKKUULAUTOJEN VALMISTUS NOVA SCOTIASSAKanadan Nova Scotian osavaltiossa sijaitsevassa Cape Breton Island -nimisellä saarella toimiva Larch Wood työstää puupölkkytyyppisiä (poikkileikkauspinnan mukaan suunnattuista paloista valmistettuja) leikkuulautoja, raaka-aineena kestävän kehityksen periaatteilla kasvatettu ja kaadettu lehtikuusi. Kauniiden värisävyjen ja pintakuvioinnin lisäksi Larch Wood on erikoistunut poikkileikattuihin leikkuulautoihin, koska ne ovat kestäviä ja niiden pinta on itsekorjautuva.

“Kun ostat valmistamamme leikkuulaudan saat tuotteen, jota käytät mielelläsi ja joka toimii keittiösi katseenvangitsijana. Lisäksi tuotteen käyttöikä takaa sen, että voit antaa leikkuulaudan perinnöksi lapsillesi”. – Don Beamish, Larch Wood Canada -yhtiön toimitusjohtaja.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä