Uutiset

Thursday, June 3, 2021

Painopiste tuottavuudessa: Wood-Mizer LT70 HEAVY-DUTY sahalinjasto

Wood-Mizer julkaisee uuden LIVE-lähetyksen, missä esitellään yksi Wood-Mizerin kestävimmistä sahoista, LT70 HEAVY-DUTY, varustettuna EG300-särmäyssahalla, kuormausrampeilla ja lajittelupöydällä. Verkkoesittely on suunniteltu tapahtuvan kesäkuun 10, 2021, ja se on myös nähtävissä YouTube-tallenteena.Oletko koskaan nähnyt LT70-sahaa toiminnassa? Totta kai olet! Se on yksi tunnetuimmista Wood-Mizerin sahoista, sisältäen suuren ja kestävän sahapään, joka tarjoaa tarkan ja tuottavan sahauksen. Mutta oletko koskaan nähnyt sitä RASKAAN KÄYTÖN kokoonpanossa, käytössä tuotantolinjan ytimessä muiden koneiden kanssa? Jos et, tässä sinulle todellinen tilaisuus.

Tulevassa LIVE-esityksessä “Tuotannon polttopiste,” Wood-Mizer tulee esittelemään kestävimmän sahansa, LT70 HEAVY-DUTY, yhteistoiminnassa EG300-särmäyssahan, kuormausramppien ja lajittelupöydän kanssa. Voit nähdä tämän kehittyneen ja tehokkaan tuotantolinjan reaaliaikaisessa käytössä.

Osallistu kesäkuun 10, 2021 suunniteltuun lähetykseen.
- puolankielinen lähetys 10:00 (GMT+2)
- englanninkielinen lähetys 13:00 (GMT+2).
Tältä sivulta https://www.woodmizer.fi/live löydät suoratoistoaikataulun, mistä voit tilata ja asettaa lähetyskutsun muistutuksen.
Isäntänä toimii Adam Kubiak, teollisuussahojen johtaja ja yksi johtavista Wood-Mizerin insinööreistä, joka odottaa innolla päästä jakamaan tietämyksensä ja kokemuksensa teollisuussaharatkaisuista.LIVE-suoratoistossa esitelty saha sisältää seuraavat varusteet:
- LT70 HEAVY-DUTY
- EG300-moniteräinen särmäyssaha  
- Lajittelupöytä
- 2,7 m pituinen kuljetin käyttölaitteella
- Tukin kuormausramppi
- LT70 etäkäyttöasema

Linjan ytimessä on LT70 HEAVY-DUTY saha, joka on kahden, todistetusti toimivan Wood-Mizer sahan yhdistelmä – LT70 leveällä sahapäällä ja kehittynyt teollisuuden WM4000 saha jatkopöydällä. Yhdistämällä näiden kahden sahan erityiset ominaisuudet Wood-Mizer on luonut vaikuttavan tehokkaan, nopean ja helppokäyttöisen sahan pitämällä samalla huoltokulut alhaisena.

LT70 HEAVY-DUTY saha on ratkaisu suurtuotannon sahayrityksille. Se sisältää massiivisen pään, joka kykenee tarkkaan 95 cm levyisten tukkien sahaamiseen automaattisen laudan paksuuden asetuksella, sähköisesti säädettävän terän ohjausvarren, automaattisen terävoitelujärjestelmän, kaarnanjyrsijän ja laservalon avustamana. Käyttäjä ohjaa konetta etäasemasta käsin, joka on sijoitettu miellyttävimpään paikkaan sahan lähelle.  
HEAVY-DUTY sahassa on superhydrauliikalla tuettu suuri ja kestävä pöytä suurten tukkien nopeaan ja helppoon käsittelyyn. Pöytä sisältää kestävän keskitukkipuristimen kahdella tangolla, vaimennusrullan, lyhyen kuljetinhihnan, kaksi tehorullaa kaksoissylinterissä, kaksisuuntaisen ketjukääntäjän ja kolme kaksoispystytukea. Tämä kokoonpano voidaan päivittää jatkopöydillä, tukin kuormauspöydällä, lajittelupöydällä tai pöydän nostetuilla jaloilla sen integroinnin helpottamiseksi olemassa oleviin sahajärjestelmiin.Wood-Mizerin insinööritiimi on suunnitellut esiteltävän tuotantolinjan vastaamaan yksittäisten asiakkaiden vaatimuksia. Tämä tiimi on erikoistunut kehittämään eri sahajärjestelmiä asiakkaille, jotka etsivät tapoja laskea asennus-, käyttö- huoltokuluja tuottamalla samalla enemmän puutavaraa pienemmällä jätemäärällä ja laskemalla työvaatimuksia.  

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä