Uutiset

Maailmankuulu Wood-Mizer LT15-sahaa saa nyt myös siirrettävänä

Wednesday, October 7, 2020

Maailmankuulu Wood-Mizer LT15-sahaa saa nyt myös siirrettävänä

Wood-Mizer esittelee suositusta LT15-sahasarjasta uuden version, joka laajentaa näiden koneiden käyttöaluetta, erityisesti rahtisahauksessa.

LT15-sarja kuuluu suureen Wood-Mizer-sahaperheeseen, joka sisältää useita suosittuja malleja, kuten LT15START, LT15CLASSIC ja LT15WIDE. ”Vuoteen 2017 asti Wood-Mizerin tarjontaan kuului LT15-sahoille sopiva traileri, mutta se oli tarkoitettu vain kuljettamiseen pisteestä pisteeseen. Määränpäähän saapumisen jälkeen trailerivarustus oli irroitettava ja asennettava käytettäväksi kiinteänä sahana”, selittää Roman Frontczak, Wood-Mizer-yrityksen tutkimus- ja kehitystyöjohtaja. ”Nyt olemme suunnitelleet LT15START- ja LT15CLASSIC-mallit kokonaan uudelleen käytettäväksi siirrettävänä sahana, mikä merkitsee, että käyttäjä voi sahata sahan ollessa trailerilla.”Traileripaketti sisältää pyörillä varustetun akselin, vetokoukun ja tukipyörän, jarrumekanismin (vain 1300 kg:n trailerille), 8 säädettävää tukijalkaa, valopaneelin, sivuvalot kiskoineen. Vaihtoehtoisesti pakettiin voidaan lisätä tukin kuormausrampit ja käsivinssi helpottamaan tukkien kuormaamista sahauspöydälle. Järjestelmä on suunniteltu kaikille LT15START- ja LT15CLASSIC-malleille, joissa on S3-tyypin sahauspöydän elementit.

Akseleita on kahdentyyppisiä: bruttopainoltaan 750 kg pienemmässä LT15START-mallissa ja bruttopainoltaan 1300 kg LT15CLASSIC-mallissa. 1300 kg:n akselitrailerissa on sisäänrakennettu jarrumekanismi.  

Kuljetuksen jälkeen käyttäjä laittaa sahan käyttökuntoon laskemalla alas ja säätämällä sahan kahdeksan tukijalkaa sahauspöydän asettamiseksi vaakasuoraan, irrottamalla pyörien lokasuojat ja vetämällä ulos tapin, jolla masto on kiinnitetty runkoon kuljetuksen ajaksi. Sen jälkeen saha on valmis sahaamaan.Siirrettävä LT15-saha toimitetaan 2 kuormalavalla: sahauspää ja sahauspöydän elementit yhdellä kuormalavalla ja traileripaketti toisella. Jos asiakas aikoo kuljettaa siirrettävän LT15-sahan yleisillä teillä, traileri on rekisteröitävä Wood-Mizerin antamien luokituspapereiden mukaan. Siinä tapauksessa sahayksikön toimittaa Wood-Mizerin paikallinen myyjä.

”Kiinteään LT15-sahaan verrattuna maston, sahauspään ja sahauspöydän elementtien muotoiluun on tehty paljon muutoksia”, Roman Frontczak jatkaa. ”Olemme lisänneet rungon vahvuutta entisestään maantiellä ajoa varten. Kaikki valaistukseen tarvittavat johdot on asetettu rungon sisään.

Sahamalliin tehtyjen lukuisten muutosten vuoksi Wood-Mizer ei tarjoa erillistä traileripakettia jälkiasennuksena aiemmin markkinoille lasketuille LT15-sahoille.

LT15-sahasarjaa on valmistettu vuosia, ja siitä on tullut selkeä valinta lukuisille sahan omistajille ympäri maailmaa. LT15-sahan huomattavimmat ominaisuudet ovat luotettavuus, kestävyys ja yksinkertainen käyttö kohtuuhintaan. Uusi siirrettävä LT15-saha tarjoaa lisäetuja pienille sahayrityksille, maanviljelijöille, metsänomistajille ja aloitteleville puusepille.

Ota yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä