Uutiset

Wednesday, November 10, 2021

Kuinka Wood-Mizerin sahaa voi käyttää ulkotiloissa talvellaTässä videossa ruotsalainen maanviljelijä Simeon Fuchs kuvaa, kuinka hydraulinen LT40-saha auttaa hänen maatilaansa pysymään kannattavana joka vuosi. 15 vuoden ja 5000 sahaustunnin jälkeen Simeon ja hänen isänsä jatkavat Wood-Mizerin sahan käyttöä ulkotiloissa lämpötilan ollessa jopa nollan alapuolella.

Kiinnitettyään siirrettävän sahan ajoneuvoonsa Simeon kuljettaa LT40-sahan avoimelle aukealle. Sen jälkeen hän asettaa sahan epätasaiselle lumipeitteiselle maaperälle. Simeonin isä särmää aiemmin työstettyjä lautoja. Kestävää Wood-Mizerin sahanterää käyttämällä hän sahaa kolme lautaa kerralla, mikä vie vain muutaman minuutin. Hydraulisen tukinkääntäjän ja hydraulisen puristimen avulla LT40 saha toimii nopeasti ja tehokkaasti myös kylmissä olosuhteissa.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä