Uutiset

Katsaus Wood-Mizerin puuntyöstölaitteisiin

Thursday, October 1, 2020

Katsaus Wood-Mizerin puuntyöstölaitteisiin

Wood-Mizer tarjoaa valikoiman puuntyöstölaitteita profilointiin, höyläämiseen, liitosten tekoon, mitoitushöyläykseen ja mittasahaukseen.

Wood-Mizerin valikoima puuntyöstölaitteita sisältää:

•    4-kutterihöylät MP260 MP360 ja MP365
•    MP180 kaksikutterinen monitoimihöylä
•    MP200 2-kutterihöylä
•    MP160 oiko-/tasohöylä
•    MF130 alajyrsinkone
•    MS300 pöytäsahaKaikilla Wood-Mizerin kutterihöylillä on yhteisiä ominaisuuksia:
    
-    PIENI TILAN TARVE. Wood-Mizerin kutterihöylät voidaan asentaa pieniin verstaisiin, joiden tilat ovat rajalliset. Älykäs muotoilu mahdollistaa valinnaisten pyörien helpon asennuksen tai haarukkatrukin käytön koneen siirtämiseen verstaan sisällä.

-    USEIDEN TOIMINTOJEN YHDISTÄMINEN YHDESSÄ KONEESSA. Wood-Mizerin kutterihöylät tarjoavat parempaa toiminnallisuutta ja voivat korvata kaksi tai kolme erillistä konetta yhdellä profilointi-, oikaisuhöyläys-, tasohöyläyskoneella.

-    EDULLINEN HINTA. Hinnat tekevät Wood-Mizerin puuntyöstölaitteista viisaan valinnan koti- ja harrastusverstaisiin.

-    KORKEA INVESTOINNIN TUOTTOPROSENTTI. Suuri hyötysuhde yhdistettynä edulliseen hintaan tekee Wood-Mizerin puuntyöstölaitteista parhaan ratkaisun pienille ja keskisuurille yrityksille, maatiloille, huonekaluvalmistajille, ikkuna- ja ovivalmistajille ja muille.4-kutterihöylät

Wood-Mizerin puuntyöstölaitteet sisältävät kolme mallia neljältä sivulta höyläävää 4-kutterihöylää – MP260ECO, MP260PRO, MP360 – ja yhden viidennellä karalla varustetun 4-kutterihöylämallin MP365.Kaikki 4-kutterihöylät ovat todella monipuolisia, helppokäyttöisiä ja kompakteja.

•    Ylä- ja ala-vaakakursoon voidaan kiinnittää höylän- tai profilointiteriä tai sekä höylän- että profilointiteriä yhtä aikaa, jolloin saadaan korkealaatuisia viimeisteltyjä lautoja yhdellä työstökerralla.
•    30 mm:n vakiomallisiin sivukaroihin voidaan kiinnittää eri kokoisia kuttereita – korkeus 50 mm, 90 mm, 120 mm, 160 mm 2, 3 tai 4 teräapaikalla. Samoin kuin vaakakursojen yhteydessä sivukuttereihin voidaan asentaa höylän- tai profilointiteriä tai sekä höylän- että profilointiteriä samanaikaisesti.•    Jokaisen kutterin käyttövoimana on erillinen moottori – 3 kW tai 4 kW konemallista riippuen. Jokainen kutteri voidaan käynnistää erikseen, mikä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja vähemmän huoltoa.
•    Jokainen 4-kutterihöylä voidaan varustaa säädettävällä syöttönopeudella huonekalulaatuisen pinnan aikaansaamiseksi havu-, lehti- tai jopa eksoottisilla kovapuilla.  
•    Wood-Mizerin neljältä sivulta höyläävät ja viidennellä karalla varustetut 4-kutterihöylät voidaan säätää nopeasti mitä tahansa projektia varten. Kutterin korkeus ja leveys voidaan asettaa koneen mukana tulevien ergonomisen kammen, kiilojen,holkkien tai säätölevyjen avulla.
•    Kaikki puuntyöstökoneet toimitetaan osittain esiasennettuina ja suorilla höylänterillä varustettuina (kussakin kutterissa).
•    Pölyn- ja lastunpoistoaukot kunkin teräpään yläpuolella varmistavat, että karojen ympärille ei kerry lastuja ja että kone pysyy puhtaana. Laudat tulevat ulos hyvässä kunnossa.
Wood-Mizer MP360:n tekniset tiedot:
1. Ylävaakakurson leveys 510 mm
2. Alavaakakurson leveys 410 mm
3. Vasemman sivukutterin korkeus 160 mm
4. Oikean sivukutterin korkeus 160 mm

Wood-Mizerin viidennellä karalla varustetussa 4-kutterihöylässä MP365 on yksi yleiskara, jota voidaan kallistaa ylös 270 astetta. Tämä avulla pystytään tekemään korkealaatuisia profilointeja monilla terätyökalulla – harja-,tai hiomatyökaluilla tai lisäprofiileilla yhdellä työstökerralla. Viides kara voidaan säätää pyörimään nopeudella 3000, 6000, 9000 tai valinnaisesti 14 000 rpm.

2-kutterihöylät

Wood-Mizerin 2-kutterihöylissä MP180 ja MP200 on kaksi kursoa – 1 vaakakurso ja 1 pystykurso. Voit oikaista ja höylätä jopa 410 mm leveitä lautoja. Pystysivukutteri sijaitsee alapöydän oikealla puolella, ja se voidaan varustaa höylän- tai profilointiterillä. Suuret lastun- ja pölynpoistoaukot kunkin teräpään yläpuolella estävät lastujen kasautumisen mahdollistaen täydellisen viimeistelyn joka kerta. Kunkin kutterin voimanlähteenä on erillinen moottori, ja ne voidaan käynnistää erikseen. Vaihtoehtoisesti voidaan asettaa säädettävä syöttönopeus tuotannon tehostamiseksi ja paremman pinnanlaadun saavuttamiseksi suuria kovapuupintoja työstettäessä.


Wood-Mizer MP180:n ja MP200:n tekniset tiedot:
1. Ylävaakakurson leveys 410 mm
2. Vasemman sivukutterin korkeus 100 mm

MP160 oiko-/tasohöylässä on yksi vaakakurso kahden valurautapöydän välissä – yläpöytä oikaisuun ja alapöytä tasohöyläykseen.  Mitään muutoksia ei tarvitse tehdä, kun haluat vaihtaa näiden kahden toiminnon välillä; kursoa ja imuria ei pysäytetä. Käytä aluksi yläpöytää oikaisemiseen – tee kaksi vierekkäistä sivua täysin tasaisiksi ja niin, että ne ovat tarkalleen suorassa kulmassa toisiinsa nähden. Siirrä lauta sitten käsin alapöydälle, jotta voit tasohöylätä viimeiset kaksi sivua samansuuntaisiksi kahden ensimmäisen laudan kanssa ja lopullisiin mittoihinsa.

MF130 alajyrsinkone ja MS300 pöytäsaha


MF130 on kehitetty puusepille Se tarjoaa äärimmäistä joustavuutta yhdellä monitoimipystykaralla, joka kallistuu jopa 270 astetta. Se voidaan varustaa erilaisilla terätyökaluilla, jotka pyörivät nopeudella 3000, 6000, 9000 tai valinnaisesti 14000 rpm:

•    Muotokurso räätälöityjen kappaleiden valmistamiseen
•    Pyöröterä puusepäntöihin
•    Teräsharjat materiaalin vanhentamiseen ja pintarakenteen lisäämiseen
•    Jyrsin-, leikkuu- ja muut poranterät räätälöityjä profiileja ja aukkoja vartenMS300 pöytäsaha sekä muut Wood-Mizerin puuntyöstökoneet tarjoavat erinomaisen turvallisuuden, lastun- ja pölynpoiston ja monikäyttöisyyden. Sen tilantarve on pieni, joten se mahtuu pieniin verstaisiin.

Sekä MF130:ssa että MS300:ssa on alumiininen liukupöytä ja halkaisuohjain, jotka takaavat käytön helppouden ja toiminnallisuuden. Valurautaosat mahdollistavat tehokkaan tärinänvaimennuksen ja muodonkestävyyden.Lisätietoja Wood-Mizerin puuntyöstökoneiden hinnoista, saatavuudesta ja muista näkökohdista saat ottamalla yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä