• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Artikkelit

Thaimaalainen lavayritys kaksinkertaistaa tuotantokapasiteettinsa yhden Wood-Mizerin halkaisusahan avulla

Wednesday, February 26, 2020

Thaimaalainen lavayritys kaksinkertaistaa tuotantokapasiteettinsa yhden Wood-Mizerin halkaisusahan avulla

Nykyaikainen lavatehdas korvasi kaksi pystyvannesahaansa yhdellä Wood-Mizerin halkaisusahalla ja kaksinkertaisti sahauskapasiteettinsa.  

“Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa, jotka kääntyvät puoleemme tarpeineen, ja valmistamme lavat asiakkaiden vaatimuksien mukaisesti,” kertoo Pichit Chiamcharoen, Pallet Maker Group Co-yhtiön toimitusjohtaja. “Olemme valmistaneet satoja erilaisia versioita täyttääksemme asiakkaidemme yksityiskohtaiset vaatimukset.”Tehtaasi heijastaa tapaasi tehdä liiketoimintaa. Kun tulet käymään tehtaallani, huomaat, että tehtaamme on puhdas ja käyttää vain vähän energiaa. Koneet, joita käytämme, ovat korkealuokkaisia ja hyödyntävät nykyaikaista teknologiaa.”  

Eräs keskeinen asia tehokkuuden parantamisessa liittyi puumateriaalin alkukäsittelyyn. Vuonna 2018 tehdas korvasi aiemmin käytössä olleet kaksi pystyvannesahaansa yhdellä Wood-Mizerin nelipäisellä HR500-halkaisusahalla.
“Ongelmana pystyvannesahojen kanssa oli huono tuottavuus,” Pichit kertoo. ”Kukin pystyvannesaha edellytti kahta työntekijää yhden laudan tuottamiseksi kerrallaan.”  

“Mutta kun olimme asentaneet Wood-Mizerin, pystyimme tuottamaan neljä lautaa yhdellä syötöllä. Tuottavuus on kaksinkertaistunut, mutta energiankulutus on samalla pysynyt samalla tasolla. Tästä syystä arvelen, että investointi HR500-halkaisusahaan maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti.”

Mitä tulee uusiin ohuen sahausraon Wood-Mizer-teriin, Pichit kertoo: ”Wood-Mizerin terät tuottavat paremman pintalaadun kuin neljän ja kahden tuuman vannesahanterät.”

Tämä yhtiö on hyvä esimerkki siitä, kuinka tulevaisuuteen katsovat lavavalmistajat Thaimaassa voivat tehdä viisaita päätöksiä tuottavuuden nostamiseksi ja samalla kilpailukykynsä parantamiseksi maailmanlaajuisilla markkinoilla.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Welcome

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

LIITY MUKAAN ONLINE

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä