Uutiset

Wood-Mizer TOOLS-terät

Thursday, June 7, 2018

Wood-Mizer TOOLS-terät

Hanki pyöröterät, raamisahanterät, höylänterät ja leveät vannesahanterät suoraan Wood-Mizerilta.

Wood-Mizer on tuonut markkinoille uuden puun leikkuuteräsarjan – Wood-Mizer TOOLS.  Tuotevalikoima kattaa yli 2000 artikkelillaan lähes kaikki vaaditut teräkoot ja käyttökohteet ja valikoima kasvaa koko ajan. Tuotevalikoima on suunniteltu kattamaan asiakkaittemme erittäin spesifiset tarpeet, ei vain suosituimpien profiilien toimittamiseen.

Wood-Mizer TOOLS -työkalujen edut:

Laatu – korkealaatuiset saksalaiset ja ruotsalaiset työkaluteräkset
Kestävyys – laadukkaammat tuotantomenetelmät tarjoavat suurempaa kestävyyttä, ja asiakkaat myöntävät saavansa paremman suorituskyvyn Wood-Mizer TOOLS -terillä.
Hinta – erittäin hyvä  hyöty-kustannussuhde.  Wood-Mizer TOOLS -terien hinta on yleensä korkeampi kuin heikkolaatuisten vaihtoehtojen ja alle korkean hintaluokan merkkien.

Moniterät, halkaisusahan ja katkaisusahan terät
Suuri valikoima pyörösahanteriä kattaa lähes kaikki sahaussovellukset – tuoreet tai kuivat pehmeät puut tai kovapuut kuten myös trooppiset jalopuut ja paneelit. Terät on käsitelty tarttumista estävällä pinnoitteella, joka suojaa terän pintaa lian muodostumiselta. Mustaksi käsitellyt moniterät tarjoavat suurempaa kestävyyttä ja niiden kitkaa vähentävä pinnoite on pölyä ja kuumuutta kestävä.

”Yrityksemme käyttää Wood-Mizerin pyörösahanteriä pehmeän puulajin halkaisuun. Olemme havainneet, että näiden terien ansiosta energiankulutus on vähentynyt tuotteidemme laadun pysyessä korkeana. Terän jäykkä rakenne ja kovametalli varmistavat, että sahaus on tarkempaa ja aiheuttaa vähemmän melua. Wood-Mizerin pyörösahanterien laatu on erittäin hyvä jopa useiden teroitusten jälkeenkin. Käytettyämme näitä teriä joka päivä voimme sanoa, että niille ei löydy kilpailijaa", kertoi Bartek Bek Puolasta.


 

Moniterät

Halkaisusahanterät

Katkaisusahanterät

 

 


 

 

Raamisahanterät

Nyt voit hankkia raamisahanterät Wood-Mizerilta! Tilaa vaaditun pituuden, leveyden ja paksuuden mukaan ja valitse kolmen eri materiaalin välillä sahausvaatimuksista riippuen.

• Normaali teräs pehmeän puun sahaamiseen
• Kromattu kovapuun sahaamiseen
• Stelliitti-kärkinen kovapuiden sahaamiseen maksimitehokkuudella

Erikoispituudet saatavana tilauksesta.

Höylänterät


Wood-Mizer TOOLS toimittaa höylänteriä, selkäuritettuja kutterinteriä ja kovametalliteriä tarpeittesi ja sovellusten mukaan. Pyydä tuoteluettelo, josta löytyy täydellinen lista ko’oista ja käyttötarkoituksista.

Leveät vannesahanterät
Wood-Mizer ei ole enää pelkästään kapeiden vanneterien toimittaja vaan toimittaa nyt myös korkealaatuisia leveitä vannesahan teriä. Erityisvaatimuksistasi riippuen voi tilata terän pituuden, leveyden (70–150 mm) ja paksuuden (0,9–1,3 mm) mukaan.


Leveät vanneterätyypit:

Jousihammas – normaalit induktiokarkaistut terän hampaat normaalilla terän harituksella
Tyssätty hammas – jokainen hammas on levitetty laajemman sahausraon luomiseksi
• Stelliitti-kärkinen tarjoaa suuremman tuotannon kovapuista ja trooppisista jalopuista

Wood-Mizer TOOLS – puuntyöstöterien kasvava tuotemerkki
Mikä tahansa kone sinulla onkin tai mitä tahansa puuta olet sahaamassa, nyt voit hankkia kaikki pyöröterät, raamisahanterät, höylänterät ja leveät vannesahanterät suoraan Wood-Mizerilta!

Wood-Mizer TOOLS - teriä käyttävät asiakkaamme jo kaikkialla Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa. Vertaa paikallisen Wood-Mizerin edustajan kanssa nykyisen toimittajasi hintoja ja kokeile joitakin Wood-Mizer TOOLS -teriä!


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Tervetuloa

Tervetuloa Wood-Mizer (suomi) uutishuoneeseen.

Täällä näet miten Wood-Mizer sahaomistajat ympäri maailman kasvattavat aktiivisesti paikallisia talouksia työstämällä puuta kestävän kehityksen ja tuottavuuden mukaisesti. 

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi Wood-Mizerista tai näistä artikkeleista.

Yhteystiedot

Liity mukaan online

Sähköiset Uutiset

Newsletter

Piditkö artikkelista? Tilaa uusi Sähköiset Uutisemme ja saat lisää kertomuksia, uutisia ja tietoa Wood-Mizerin tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme Sähköiset Uutiset kerran kuukaudessa.

Lähetä